Autor: FoNet

Novi Sad
17.07.2024.
11:00 > 11:13
Više od 10 gradova u Srbiji u biometeorološkoj prognozi Instituta "Batut" obeleženo je narandžastom bojom, koja označava opasne vremenske uslove.
  • Nikola

    17.07.2024 18:12
    Nikola
    Skoro ceo mesec je preko 50 stepeni u Gradu i niko nista nereaguje od nadleznih uprkos apelima! Za svaku osudu i sramotu ali narod je ovo izabrao i neka se topi ko pretekne! Licno veoma tesko izguram dan za danom i ako preteknem ovog leta do sledeceg sasvim drugacije bicu organizovan i pripremljen za ove vremenske nepogode koje su postale uobicajene i opasne! Jos jednu klimu obavezno kao i samo radno vreme jer niko te nestedi nepazi ako sam nevodis racuna o sebe makar i ostao bez posla! Nista bogatiji ni soromasniji nejcu biti ali cu bar pokusati ocuvati svoje zdravlje i neizazivajuci preranu smrt od toplote.
  • Aleksa

    17.07.2024 14:30
    U hladu
    Ovo je temperatura u hladu, dok je vanka preko 50© i do 60© i to nije za vanrednu situaciju?

    Stvarno covek svasta istrpi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna